Jump to content


Site Issues Today?

3 replies to this topic

#1 WormGuy

  • Users2
  • 7,134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tennessee
  • Interests:Gardening, Canning, Making trouble, Night manuvers

Posted 20 February 2011 - 08:58 AM

Anyone else having these problems this morning?

I had to try 4 times before I could post this morning. When I clicked the "Start New Topic" button, the page would not load. When trying to view "New Posts" the page would not load. When refreshing the home page the page would not load. If I left the site and came back later things are slow but pages did load.



Utopic denial is what I call it. They’d rather believe everything is just fine than actually have to admit that horrible things still happen.

#2 mommafitz


    Family Member

  • Users2
  • 503 posts
  • Gender:Female
  • Location:Middle TN
  • Interests:Reading,cross stitch,cooking,decorating, gardening

Posted 20 February 2011 - 09:54 AM

I've been having troubles too.

#3 themartianchick


    Quail Flockmistress

  • Users2
  • 2,997 posts
  • Gender:Female
  • Location:Central NY State

Posted 20 February 2011 - 10:54 AM

Is it just this site? Weren't there supposed to be some issues due to solar activity ? I thought that I read that somewhere...

#4 Amishway Homesteaders

Amishway Homesteaders

    Living the Homestead Life

  • Users2
  • 6,806 posts
  • Gender:Male
  • Location:Upstate NY (Lyons)

Posted 21 February 2011 - 01:58 AM

Things seam to have worked OK for me but I wasn't on much so maybe I missed most of it?

Glad to see things worked out and you got to post?

= = = = Michael and Lori = = = =THE AMISHWAY HOMESTEADERS
= = = in touch with the past = = =

Posted Image

Reply to this topic


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users